Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2711
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТигранян, В.Р.-
dc.date.accessioned2024-05-23T12:56:05Z-
dc.date.available2024-05-23T12:56:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТигранян В.Р. Удосконалення рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Тигранян В.Р. - Київ, 2023. – 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2711-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрибна сировинаuk_UA
dc.subjectздорове хaрчувaнняuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.subjectтeхнологiя виготовлeнняuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectборошно топінамбураuk_UA
dc.titleУдосконалення рибних січених напівфабрикатів з топінамбуромuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorПилипчук, О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tyharanian_V_Mahisterska_Udoskonalennia_rybnykh_sichenykh.pdf2.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.