Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2715
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТимошишина, О.П.-
dc.date.accessioned2024-06-06T07:29:28Z-
dc.date.available2024-06-06T07:29:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТимошишина О.П. Аналіз ризиків за виробництва м’ясної продукції в умовах «ФГ «Фортуна-агро-V» та заходи управління ними : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Тимошишина О.П. - Київ, 2023. – 114 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2715-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectуправління ризикамиuk_UA
dc.subjectконцепція НАССРuk_UA
dc.subjectпроцедураuk_UA
dc.subjectм’ясна продукціяuk_UA
dc.subjectфермерське господарствоuk_UA
dc.subjectзаходи керуванняuk_UA
dc.titleАналіз ризиків за виробництва м’ясної продукції в умовах «ФГ «Фортуна-агро-V» та заходи управління нимиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorАдамчук, Л.О.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tymoshyshyna_Mahisterska_Analiz_ryzykiv_za_vyrobnytstva.pdf3.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.