Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2717
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалушко, М.М.-
dc.date.accessioned2024-06-06T07:36:56Z-
dc.date.available2024-06-06T07:36:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГалушко М.М. Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах переробного підприємства : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Галушко М.М. - Київ, 2023. – 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2717-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectСУБХПuk_UA
dc.subjectККТuk_UA
dc.subjectнебезпекаuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.titleРозроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах переробного підприємстваuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorПостой, Р.В.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Halushko_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_systemy.pdf2.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.