Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2730
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПлиска, А.С.-
dc.date.accessioned2024-06-06T08:56:03Z-
dc.date.available2024-06-06T08:56:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПлиска А.С. Розроблення елементів системи управління якістю виробництва рибних продуктів холодного копчення : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Плиска А.С. - Київ, 2023. – 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2730-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсистема управлінняuk_UA
dc.subjectякість виробництваuk_UA
dc.subjectрибні продукти холодного копченняuk_UA
dc.titleРозроблення елементів системи управління якістю виробництва рибних продуктів холодного копченняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТолок, Г.А.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Plyska_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_systemy.pdf2.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.