Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2734
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, Д.М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-06T10:27:10Z | - |
dc.date.available | 2024-06-06T10:27:10Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Шевченко Д.М. Розроблення елементів HACCP в умовах рибопереробного підприємства : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Шевченко Д.М. - Київ, 2023. – 81 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2734 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | НАССР | uk_UA |
dc.subject | небезпечний фактор | uk_UA |
dc.subject | ККТ | uk_UA |
dc.subject | група НАССР | uk_UA |
dc.subject | верефікація | uk_UA |
dc.subject | валідація | uk_UA |
dc.subject | програми передумови | uk_UA |
dc.title | Розроблення елементів HACCP в умовах рибопереробного підприємства | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Постой, Р.В. | - |
thesis.degree.departament | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shevchenko_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_HACCP.pdf | 2.46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.