Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2738
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУлько, В.В.-
dc.date.accessioned2024-06-06T10:38:01Z-
dc.date.available2024-06-06T10:38:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУлько В.В. Розроблення елементів НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП «Остапенко В.І.», м. Бориспіль : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Улько В.В. - Київ, 2023. – 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2738-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсистема НАССРuk_UA
dc.subjectбезпечність продукціїuk_UA
dc.subjectнебезпечні чинникиuk_UA
dc.subjectточки контролюuk_UA
dc.subjectкритичні точки контролюuk_UA
dc.subjectкритичні межіuk_UA
dc.titleРозроблення елементів НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП «Остапенко В.І.», м. Бориспільuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТолок, Г.А.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ulko_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_NASSR.pdf2.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.