Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2739
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВальчук, В.І.-
dc.date.accessioned2024-06-06T10:41:09Z-
dc.date.available2024-06-06T10:41:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВальчук В.І. Аналіз діючої системи управління безпечністю харчової продукції в умовах ПРАТ «КЗБН «Росинка» та розроблення програми удосконалення, м. Київ : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Вальчук В.І. - Київ, 2023. – 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2739-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсистемаuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectбезпечність харчових продуктівuk_UA
dc.subjectпотенційно-небезпечна продукціяuk_UA
dc.subjectвилученняuk_UA
dc.subjectвідкликанняuk_UA
dc.titleАналіз діючої системи управління безпечністю харчової продукції в умовах ПРАТ «КЗБН «Росинка» та розроблення програми удосконалення, м. Київuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТолок, Г.А.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Valchuk_Mahisterska_Analiz_diiuchoi_systemy.pdf3.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.