Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2790
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІващенко, А.Ф.-
dc.date.accessioned2024-06-12T08:49:10Z-
dc.date.available2024-06-12T08:49:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІващенко А.Ф. Формування та збереженість господарсько-технологічних показників якості зерна кукурудзи різних гібридів : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Іващенко А.Ф. - Київ, 2023. – 93 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2790-
dc.description.abstractАгробіологічний факультетuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectгібридuk_UA
dc.subjectфактори вирощуванняuk_UA
dc.subjectумови зберіганняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.titleФормування та збереженість господарсько-технологічних показників якості зерна кукурудзи різних гібридівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБобер, А.В.-
thesis.degree.departamentтехнології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесикаuk_UA
thesis.degree.specialty201 «Агрономія»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Агрономія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivashchenko_Mahisterska_Formuvannia_ta_zberezhenist_hospodarsko-tekhnolohichnykh.pdf3.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.