Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2790
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іващенко, А.Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-12T08:49:10Z | - |
dc.date.available | 2024-06-12T08:49:10Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Іващенко А.Ф. Формування та збереженість господарсько-технологічних показників якості зерна кукурудзи різних гібридів : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Іващенко А.Ф. - Київ, 2023. – 93 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2790 | - |
dc.description.abstract | Агробіологічний факультет | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | зерно | uk_UA |
dc.subject | кукурудза | uk_UA |
dc.subject | гібрид | uk_UA |
dc.subject | фактори вирощування | uk_UA |
dc.subject | умови зберігання | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.title | Формування та збереженість господарсько-технологічних показників якості зерна кукурудзи різних гібридів | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Бобер, А.В. | - |
thesis.degree.departament | технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 201 «Агрономія» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Агрономія" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ivashchenko_Mahisterska_Formuvannia_ta_zberezhenist_hospodarsko-tekhnolohichnykh.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.