Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2798
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХудченко, Д.В.-
dc.date.accessioned2024-06-12T11:57:32Z-
dc.date.available2024-06-12T11:57:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХудченко Д.В. Особливості перезимівлі та формування продуктивності пшениці озимої : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Худченко Д.В. - Київ, 2023. – 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2798-
dc.description.abstractАгробіологічний факультетuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпшениця озимаuk_UA
dc.subjectтехнологія вирощуванняuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectантистесантuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.titleОсобливості перезимівлі та формування продуктивності пшениці озимоїuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorГончар, Л.М.-
thesis.degree.departamentрослинництваuk_UA
thesis.degree.specialty201 «Агрономія»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Агрономія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khudchenko_Mahisterska_Osoblyvosti_perezymivli.pdf1.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.