Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2804
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКривчун, О.С.-
dc.date.accessioned2024-06-12T12:35:25Z-
dc.date.available2024-06-12T12:35:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКривчун О.С. Оцінка придатності зерна пшениці різних сортів до переробки : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Кривчун О.С. - Київ, 2023. – 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2804-
dc.description.abstractАгробіологічний факультетuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectпшеницяuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectфізичні показникиuk_UA
dc.subjectтехнологічні показникиuk_UA
dc.subjectфактори вирощуванняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleОцінка придатності зерна пшениці різних сортів до переробкиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБобер, А.В.-
thesis.degree.departamentтехнології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесикаuk_UA
thesis.degree.specialty201 «Агрономія»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Агрономія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kryvchun_Mahisterska_Otsinka_prydatnosti_zerna.pdf2.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.