Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/280
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черкес, Анастасія Валентинівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-25T09:11:24Z | - |
dc.date.available | 2022-01-25T09:11:24Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Черкес А.В. Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом : дипломна робота ... магістра : 181 «Хapчoвi технoлoгiї» / Черкес А.В.- Київ, 2021. - 96 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/280 | - |
dc.description.abstract | Фaкyльтет хapчoвих технoлoгiй тa yпpaвлiння якicтю пpoдyкцiї AПК | uk_UA |
dc.publisher | НУБіП України | uk_UA |
dc.subject | філе індика | uk_UA |
dc.subject | здорове хaрчувaння | uk_UA |
dc.subject | термічна обробка | uk_UA |
dc.subject | тeхнологiя виготовлeння | uk_UA |
dc.title | Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Cherkes_A_V_2021_m.pdf | 2.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.