Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3365
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бордун, А.А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-09T09:21:43Z | - |
dc.date.available | 2024-09-09T09:21:43Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бордун А.А. Особливості продуктивності кіз породи Ламанча : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Бордун А.А. - Київ, 2023. – 45 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3365 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кози | uk_UA |
dc.subject | особисте селянське господарство | uk_UA |
dc.subject | молочна продуктивність | uk_UA |
dc.title | Особливості продуктивності кіз породи Ламанча | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Туринський, В.М. | - |
thesis.degree.departament | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bordun_Mahisterska_Osoblyvosti_produktyvnosti_kiz.pdf | 1.79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.