Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3365
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБордун, А.А.-
dc.date.accessioned2024-09-09T09:21:43Z-
dc.date.available2024-09-09T09:21:43Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБордун А.А. Особливості продуктивності кіз породи Ламанча : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Бордун А.А. - Київ, 2023. – 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3365-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкозиuk_UA
dc.subjectособисте селянське господарствоuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UA
dc.titleОсобливості продуктивності кіз породи Ламанчаuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТуринський, В.М.-
thesis.degree.departamentтехнологій у птахівництві, свинарстві та вівчарствіuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bordun_Mahisterska_Osoblyvosti_produktyvnosti_kiz.pdf1.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.