Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3371
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарченко, С.В.-
dc.date.accessioned2024-09-10T07:17:37Z-
dc.date.available2024-09-10T07:17:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХарченко С.В. Якісні показники молока корів української чорно-рябої молочної породи : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Харченко С.В. - Київ, 2023. – 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3371-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectвміст жируuk_UA
dc.subjectвміст білкаuk_UA
dc.subjectвміст сухих речовинuk_UA
dc.titleЯкісні показники молока корів української чорно-рябої молочної породиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorАнтонюк, Т.А.-
thesis.degree.departamentтехнологій виробництва молока та м’ясаuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchenko_Mahisterska_Yakisni_pokaznyky_moloka.pdf2.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.