Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3371
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Харченко, С.В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-10T07:17:37Z | - |
dc.date.available | 2024-09-10T07:17:37Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Харченко С.В. Якісні показники молока корів української чорно-рябої молочної породи : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Харченко С.В. - Київ, 2023. – 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3371 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | молоко-сировина | uk_UA |
dc.subject | вміст жиру | uk_UA |
dc.subject | вміст білка | uk_UA |
dc.subject | вміст сухих речовин | uk_UA |
dc.title | Якісні показники молока корів української чорно-рябої молочної породи | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Антонюк, Т.А. | - |
thesis.degree.departament | технологій виробництва молока та м’яса | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kharchenko_Mahisterska_Yakisni_pokaznyky_moloka.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.