Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3380
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коротков, І.С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-10T08:03:33Z | - |
dc.date.available | 2024-09-10T08:03:33Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Коротков І.С. Удосконалення технології одержання акацієвого меду в умовах Голосіївської навчально-дослідної пасіки : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Коротков І.С. - Київ, 2023. – 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3380 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | удосконалення технології | uk_UA |
dc.subject | акацієвий мед | uk_UA |
dc.subject | навчально-дослідна пасіка | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології одержання акацієвого меду в умовах Голосіївської навчально-дослідної пасіки | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Войналович, М.В. | - |
thesis.degree.departament | бджільництва | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Korotkov_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_oderzhannia.pdf | 2.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.