Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3380
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоротков, І.С.-
dc.date.accessioned2024-09-10T08:03:33Z-
dc.date.available2024-09-10T08:03:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКоротков І.С. Удосконалення технології одержання акацієвого меду в умовах Голосіївської навчально-дослідної пасіки : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Коротков І.С. - Київ, 2023. – 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3380-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectудосконалення технологіїuk_UA
dc.subjectакацієвий медuk_UA
dc.subjectнавчально-дослідна пасікаuk_UA
dc.titleУдосконалення технології одержання акацієвого меду в умовах Голосіївської навчально-дослідної пасікиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorВойналович, М.В.-
thesis.degree.departamentбджільництваuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korotkov_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_oderzhannia.pdf2.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.