Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3406
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩербань, В.В.-
dc.date.accessioned2024-09-12T06:29:58Z-
dc.date.available2024-09-12T06:29:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЩербань В.В. Обґрунтування технології виробництва м’яса кролів : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Щербань В.В. - Київ, 2023. – 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3406-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectкроліuk_UA
dc.subjectм’ясо кролівuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології виробництва м’яса кролівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorУманець, Р.М.-
thesis.degree.departamentтехнологій у птахівництві, свинарстві та вівчарствіuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shcherban_Mahisterska_Obgruntuvannia_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf1.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.