Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3415
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Таран, Р.А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-12T07:18:02Z | - |
dc.date.available | 2024-09-12T07:18:02Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Таран Р.А. Вплив особливостей транзитного періоду на рівень відтворення у корів : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Таран Р.А. - Київ, 2023. – 55 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3415 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | транзитний період | uk_UA |
dc.subject | рівень відтворення | uk_UA |
dc.subject | корови | uk_UA |
dc.title | Вплив особливостей транзитного періоду на рівень відтворення у корів | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Рубан, С.Ю. | - |
thesis.degree.advisor | Хоменко, М.О. | - |
thesis.degree.departament | генетики, розведення та біотехнології тварин | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Taran_Mahisterska_Vplyv_osoblyvostei_tranzytnoho.pdf | 1.68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.