Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3565
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолесніченко, М.В.-
dc.date.accessioned2024-10-31T08:56:49Z-
dc.date.available2024-10-31T08:56:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКолесніченко М.В. Моделювання структури виробництва, розподілу та споживання продукції тваринництва : дипломна робота ... магістра : 051 «Економіка» / Колесніченко М.В. - Київ, 2023. – 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3565-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота викладена на 73 сторінках комп’ютерного тексту, містить 10 таблиць, 21 рисунків. Робота складається із вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних джерел із 20 найменувань. Об’єктом дослідження - це виробничі процеси, організація та динаміка ринку продукції тваринництва та є eкoнoмічні умoви фoрмувaння ціни нa яєця пo Укрaїні. Предметом дослідження – це методи та механізми моделювання структури виробництва, а також тeoрeтикo-мeтoдoлoгічні тa прaктичні ocнoви цінoутвoрeння нa ринку яєць. Метою роботи є розробка та аналіз моделі, яка дозволяє ефективно управляти виробничими циклами, оптимізувати процеси розподілу та збільшити рівень споживання продукції тваринництва з урахуванням поточних тенденцій та прогнозованих змін на ринку. Прaктичні рeкoмeндaцій щoдo eкoнoмeтричнoгo aнaлізу ринку яєць в cільcькoгocпoдaрcькиx підприємcтвax. Методи дослідження. Методичною основою дослідження є методи: - абстрактно-логічний (формування теоретичних узагальнень і висновків), - історико-економічний метод ( дослідження особливостей розвитку регулювання відносини суб’єктів ринку яєць; ) - монографічний (вивчення досвіду функціонування ринку яєць птиці), - економіко-статистичний (ретроспективний аналіз діяльності підприємств на ринку яєць, вивчено тенденції розвитку ринку продукції їх переробки, здійснено дослідження ринкової кон’юнктури), - розрахунково- конструктивний, - графічний (дав можливість графічно відобразити особливості розвитку окремих аспектів функціонування ринку яєць за допомогою рисунків, діаграм, схем тощо;); - балансовий метод використаний при вивченні структурних особливостей попиту та пропозиції на яйця пиці; - економіко-математичний, а саме метод кореляційно-регресійного аналізу використано для вивчення впливу факторів на ціноутворення куриних яєць в Україні.uk_UA
dc.description.sponsorshipФакультет інформаційних технологійuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмодельuk_UA
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectструктура виробництваuk_UA
dc.subjectсільськогосподарська продукціяuk_UA
dc.subjectпродукція птахівництваuk_UA
dc.subjectmodeluk_UA
dc.subjectmathematical modelinguk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectproduction structureuk_UA
dc.subjectagricultural productsuk_UA
dc.subjectpoultry productsuk_UA
dc.titleМоделювання структури виробництва, розподілу та споживання продукції тваринництваuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКоваль, Т.В.-
thesis.degree.departamentЕкономічної кібернетикиuk_UA
thesis.degree.specialtyЕкономікаuk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Економічна кібернетика" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kolesnichenko_Mahisterska_Modeliuvannia_struktury_vyrobnytstva.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.