Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3567
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМурмило, Б.Ю.-
dc.date.accessioned2024-10-31T09:06:56Z-
dc.date.available2024-10-31T09:06:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМурмило Б.Ю. Моделювання структури виробництва, розподілу та споживання молочних виробів в умовах кризи : дипломна робота ... магістра : 051 «Економіка» / Мурмило Б.Ю. - Київ, 2023. – 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3567-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота: 78 с., 6 табл., 12 рис., 84 джерела. Мета роботи полягає у дослідженні сучасного стану та прогнозування структури виробництва, розподілу та споживання молока та молочних виробів України в умовах кризи. Об’єктом дослідження є процеси аналізу та моделювання структури виробництва, розподілу та споживання молочних виробів в умовах кризи. Предметом дослідження є механізми, моделі та методи аналізу та прогнозування структури виробництва, розподілу та споживання молочних виробів в умовах кризи. Методи дослідження. Для досягнення мети в роботі було використано ряд методологічних підходів, включаючи методи наукової абстракції, системного аналізу та синтезу, а також економіко-статистичні та розрахунково-конструктивні методи. Особливу увагу приділено економетричному моделюванню та регресійному аналізу для прогнозування ключових показників ринку. В рамках дослідження було проведено глибокий аналіз теоретичних та методологічних основ функціонування молочного ринку в Україні та за її межами. Оцінено сучасний стан та динаміку ринку молочних продуктів та виробів з молока на національному та регіональних рівнях. Вибрано та адаптовано методики для прогнозування кон'юнктури ринку. Сформулювало пропозиції щодо розвитку виробництва, розподілу та споживання молочних виробів в умовах кризи. Результати дослідження. На основі зібраних даних та проведеного аналізу розроблено моделі оцінки та прогнозування ринкових показників щодо виробництва, розподілу та споживання молочних виробів. Ці моделі дали змогу зробити обґрунтувати висновки та рекомендації щодо потенційних напрямів розвитку молочної галузі України.uk_UA
dc.description.sponsorshipФакультет інформаційних технологійuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвиробництво молокаuk_UA
dc.subjectмолочна галузьuk_UA
dc.subjectмоделюванняuk_UA
dc.subjectпрогнозуванняuk_UA
dc.subjectкризаuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectринок молокаuk_UA
dc.subjectmilk productionuk_UA
dc.subjectdairy industryuk_UA
dc.subjectmodelinguk_UA
dc.subjectforecastinguk_UA
dc.subjectcrisisuk_UA
dc.subjectanalysisuk_UA
dc.subjectmilk marketuk_UA
dc.titleМоделювання структури виробництва, розподілу та споживання молочних виробів в умовах кризиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorГалаєва, Л.В.-
thesis.degree.departamentЕкономічної кібернетикиuk_UA
thesis.degree.specialtyЕкономікаuk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Економічна кібернетика" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Murmylo_Mahisterska_Modeliuvannia_struktury_vyrobnytstva.pdf1.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.