Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3647
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛичкатий, Андрій Євгенович-
dc.date.accessioned2024-12-23T12:46:13Z-
dc.date.available2024-12-23T12:46:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛичкатий А.Є. Бізнес план з експорту напівфабрикатів на європейський ринок : дипломна робота ... магістра : 073 «Менеджмент» / Личкатий А.Є. - Київ, 2023. – 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3647-
dc.description.abstractСтруктура дипломної роботи магістра включає: титульну сторінку, зміст, вступ, три розділи та список використаних джерел. У роботі міститься 17 ілюстративних матеріалів (15 таблиць та 2 рисунки). У списку використаних джерел 35 назв. Загальний обсяг роботи 57 сторінок. Актуальність теми роботи полягає у дослідженні специфіки функціонування ринку напівфабрикатів з тіста, обґрунтуванні економічної ефективності експорт національних напівфабрикатів на Європейський ринок. Мета дослідження полягає у систематизації наукових та практичних знань щодо планування та організації бізнес-діяльності з виробництва напівфабрикатів з тіста та обґрунтування шляхів їх експорту до країн ЄС. Об’єктом дослідження є теоретичні, методологічні та практичні аспекти планування та організації бізнес-діяльності. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та прикладні засади розробки бізнес плану відкриття агентства флористики та декору. Основні завдання роботи: дослідити теоретичні основи розвитку ринку напівфабрикатів з тіста; розробити бізнес-план з експорту напівфабрикатів на європейський ринок; надати пропозиції з реалізації бізнес-плану; обґрунтувати пропозиції з реалізації бізнес плану. Наукова новизна дослідження: полягає у визначенні основних теоретичних підходів і практичних рекомендацій з розробки бізнес плану з експорту напівфабрикатів на європейський ринок. Практична значущість проєкту полягає у формулюванні практичних рекомендацій щодо організації діяльності підприємства з експорту напівфабрикатів на європейський ринок. У першому розділі відображено закордонний досвід розвитку ринку напівфабрикатів з тіста; розглянуто особливості внутрішнього ринку напівфабрикатів з тіста та особливості виготовлення напівфабрикатів з тіста. У другому розділі розкрито загальну характеристику бізнесу; виявлено основні конкурентні переваги проекту та побудовано бізнес модель. Проведено розрахунок необхідної кількість інвестицій та розподілено відповідно до виокремлених статей за джерелами фінансування. Складено організаційно-виробничий план. Зроблено аналіз цільового ринку. Розраховано фінансову і економічну оцінку проекту. Виявлено можливі ризики та запропоновано шляхи їх нейтралізації. У третьому розділі на основі зібраної інформації, запропоновано шляхи реалізації бізнес плану та подальшого розвитку бізнесу.uk_UA
dc.description.sponsorshipФакультет аграрного менеджментуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати з тістаuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectбізнес планuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectекспортuk_UA
dc.subjectsemi-finished dough productsuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectbusiness planuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectexportuk_UA
dc.titleБізнес план з експорту напівфабрикатів на європейський ринокuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorШинкарук, Л.-
thesis.degree.departamentВиробничого та інвестиційного менеджментуuk_UA
thesis.degree.specialty073 «Менеджмент»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lychkatyi_Mahisterska_Biznes-plan_z_eksportu_napivfabrykativ.pdf1.96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.