Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3652
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПархомчук, Максим Миколайович-
dc.date.accessioned2024-12-23T13:14:03Z-
dc.date.available2024-12-23T13:14:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПархомчук, М.М. Бізнес-план з вирощування органічної зелені у закритому ґрунті : дипломна робота ... магістра : 073 «Менеджмент» / Пархомчук, М.М. - Київ, 2023. – 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3652-
dc.description.abstractАнотація. Органічний світовий ринок є найбільш стабільно зростаючим ринком в останні 20 років. Зеленні овочі характеризуються високою харчовою цінністю, оскільки вони є джерелом цінних фітонутрієнтів. Структура валової продукції овочівництва України характеризується обмеженим асортиментом вирощуваних зеленних культур. Потреба в них задовольняється не у повному обсязі, простежується сезонність виробництва, низька врожайність і якість зелені. В умовах ринкової економіки показала високу ефективність така форма організації планування діяльності суб’єктів економічних відносин, як бізнес-планування. Бізнес-план є одним з видів формалізованого планування бізнесу у вигляді системи кількісних і якісних показників майбутнього розвитку. Тому, виникає необхідність забезпечення стабільного зростання рівня розвитку потенціалу та ефективності вітчизняних виробників органічної зелені, що вимагає принципово нових підходів до організації та планування їх діяльності. Дане дослідження описує теоретичні та практичні аспекти розробки бізнес-плану з вирощування органічної зелені у закритому ґрунті. Розкрито та охарактеризовано особливості вирощування органічної зелені. Проаналізовано внутрішній та закордонний ринок вирощування органічної зелені. Визначено та охарактеризовано основні цілі, завдання бізнес плану з вирощування органічної зелені у закритому ґрунті. Охарактеризовано особливості бізнес-плану інвестиційного проекту, проаналізовано конкурентне середовище проекту. Розроблено організаційний та маркетинговий план проекту з вирощування органічної зелені у закритому ґрунті. Проведено оцінку ефективності проекту, а також проведено аналіз можливих ризиків та можливостей реалізації бізнесу. Розроблено пропозиції щодо реалізації бізнес-плану з вирощування органічної зелені у закритому ґрунті та подальшого його розвитку.uk_UA
dc.description.sponsorshipФакультет аграрного менеджментуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбізнес-планuk_UA
dc.subjectорганічне вирощування зеленіuk_UA
dc.subjectовочі закритого ґрунтуuk_UA
dc.subjectефективність проектуuk_UA
dc.subjectризики проектуuk_UA
dc.subjectінвестиціїuk_UA
dc.subjectbusiness planuk_UA
dc.subjectorganic greenhouse cultivationuk_UA
dc.subjectindoor greenhouse vegetablesuk_UA
dc.subjectproject efficiencyuk_UA
dc.subjectproject risksuk_UA
dc.subjectinvestmentsuk_UA
dc.titleБізнес-план з вирощування органічної зелені у закритому ґрунтіuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorАртюх, Т.-
thesis.degree.departamentВиробничого та інвестиційного менеджментуuk_UA
thesis.degree.specialty073 «Менеджмент»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Parkhomchuk_M_Mahisterska_Biznes-plan_z_vyroshchuvannia_orhanichnoi_zeleni.pdf2.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.