Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3652
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пархомчук, Максим Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-23T13:14:03Z | - |
dc.date.available | 2024-12-23T13:14:03Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Пархомчук, М.М. Бізнес-план з вирощування органічної зелені у закритому ґрунті : дипломна робота ... магістра : 073 «Менеджмент» / Пархомчук, М.М. - Київ, 2023. – 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3652 | - |
dc.description.abstract | Анотація. Органічний світовий ринок є найбільш стабільно зростаючим ринком в останні 20 років. Зеленні овочі характеризуються високою харчовою цінністю, оскільки вони є джерелом цінних фітонутрієнтів. Структура валової продукції овочівництва України характеризується обмеженим асортиментом вирощуваних зеленних культур. Потреба в них задовольняється не у повному обсязі, простежується сезонність виробництва, низька врожайність і якість зелені. В умовах ринкової економіки показала високу ефективність така форма організації планування діяльності суб’єктів економічних відносин, як бізнес-планування. Бізнес-план є одним з видів формалізованого планування бізнесу у вигляді системи кількісних і якісних показників майбутнього розвитку. Тому, виникає необхідність забезпечення стабільного зростання рівня розвитку потенціалу та ефективності вітчизняних виробників органічної зелені, що вимагає принципово нових підходів до організації та планування їх діяльності. Дане дослідження описує теоретичні та практичні аспекти розробки бізнес-плану з вирощування органічної зелені у закритому ґрунті. Розкрито та охарактеризовано особливості вирощування органічної зелені. Проаналізовано внутрішній та закордонний ринок вирощування органічної зелені. Визначено та охарактеризовано основні цілі, завдання бізнес плану з вирощування органічної зелені у закритому ґрунті. Охарактеризовано особливості бізнес-плану інвестиційного проекту, проаналізовано конкурентне середовище проекту. Розроблено організаційний та маркетинговий план проекту з вирощування органічної зелені у закритому ґрунті. Проведено оцінку ефективності проекту, а також проведено аналіз можливих ризиків та можливостей реалізації бізнесу. Розроблено пропозиції щодо реалізації бізнес-плану з вирощування органічної зелені у закритому ґрунті та подальшого його розвитку. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Факультет аграрного менеджменту | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | бізнес-план | uk_UA |
dc.subject | органічне вирощування зелені | uk_UA |
dc.subject | овочі закритого ґрунту | uk_UA |
dc.subject | ефективність проекту | uk_UA |
dc.subject | ризики проекту | uk_UA |
dc.subject | інвестиції | uk_UA |
dc.subject | business plan | uk_UA |
dc.subject | organic greenhouse cultivation | uk_UA |
dc.subject | indoor greenhouse vegetables | uk_UA |
dc.subject | project efficiency | uk_UA |
dc.subject | project risks | uk_UA |
dc.subject | investments | uk_UA |
dc.title | Бізнес-план з вирощування органічної зелені у закритому ґрунті | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Артюх, Т. | - |
thesis.degree.departament | Виробничого та інвестиційного менеджменту | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 073 «Менеджмент» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Parkhomchuk_M_Mahisterska_Biznes-plan_z_vyroshchuvannia_orhanichnoi_zeleni.pdf | 2.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.