Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3658
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУставицький, Олександр Олександрович-
dc.date.accessioned2024-12-23T13:49:20Z-
dc.date.available2024-12-23T13:49:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУставицький, О.О. Бізнес-план відкриття міні кондитерської : дипломна робота ... магістра : 073 «Менеджмент» / Уставицький, О.О. - Київ, 2023. – 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3658-
dc.description.abstractАктуальність теми. Розвиток малого і середнього бізнесу в Україні займає важливу роль у формуванні економіки країни. Пошук нових видів діяльності, що можуть принести дохід і задовольнити потреби населення, є одним із шляхів розвитку підприємництва. У сфері харчової промисловості однією з перспективних галузей є кондитерський ринок, який приваблює підприємців своєю динамікою розвитку та великим попитом серед населення. Тема відкриття міні кондитерської в Україні є актуальною з огляду на стійку популярність кондитерських виробів, а також можливість реалізації індивідуального підходу до виготовлення та продажу продукції. Зокрема, індивідуальні кондитерські вироби, виготовлені на замовлення, стають все більш затребуваними серед споживачів, що прагнуть отримати унікальні та ексклюзивні продукти. Важливим аспектом успішності відкриття та подальшої діяльності міні кондитерської є грамотне планування. Бізнес-план є основним інструментом, який допомагає визначити основні напрямки розвитку бізнесу, врахувати можливі ризики та розробити стратегію досягнення поставлених цілей. Розробка бізнес-плану вимагає ґрунтовного аналізу ринку, оцінки конкуренції, визначення цільової аудиторії, а також планування фінансових витрат та прибутку. Аналіз останніх досліджень і публікацій. Важливість розробки бізнес-плану для відкриття власної справи та зокрема міні кондитерської, підтверджується багатьма дослідженнями в галузі підприємництва і менеджменту. Наприклад в дослідженнях Кроніковський Д. О., Болтянська Л.О., Семенов І.А., Савіна Г. Г., І.М. Бойчик, М.С. Пашкевич, О. Зиновій. Мета дослідження – в магістерській кваліфікаційній роботі проведено теоретичний аналіз основних підходів до розробки бізнес-плану, розглянуто специфіку кондитерського ринку в Україні, а також розроблено практичні рекомендації для відкриття та ефективної діяльності міні кондитерської. З огляду на вищевикладене, мета даної магістерської роботи полягає в створені детального бізнес-плану для відкриття міні кондитерської в Україні, а також аналізу основних факторів, що впливають на успішність реалізації цього проекту. Реалізація поставленої мети зумовила потребу у розв’язанні таких завдань дослідження: - Сформувати теоретико-методологічні основи розробки бізнес-плану відкриття міні кондитерської. - Створити ретельний бізнес-план. - Зрозуміти перспективи реалізації бізнес-плану. Об’єктом дослідження є сама ідея відкриття міні кондитерської. Предметом дослідження є сам процес відкриття і управління міні-кондитерською. Це означає, що в цій магістерській роботі будете досліджуватися всі аспекти пов'язані з створенням, запуском і функціонуванням такого підприємства. У процесі дослідження використані такі методи економічних досліджень: абстрактно-логічний (теоретичні узагальнення і формування висновків), статистико-економічний, розрахунковий та експериментальний (розробка проекту розвитку та обґрунтування джерел його фінансування) та інші. Інформаційною базою дослідження були наукові інтернет-джерела та звіти і статистика. Практичне значення одержаних результатів полягає в реальній можливості відкрити та успішно управляти кондитерською, збільшити ймовірність її успіху та знизити ризики. Цей дослід може бути корисним для фахівців харчової промисловості, підприємців, дослідників та всіх, хто зацікавлений у вивченні сучасних тенденцій ринку міні-кондитерських в Україні. Здобуті у цьому досліді знання та висновки можуть служити основою для розробки стратегічних рішень та впровадження інновацій у сфері виробництва та реалізації міні-кондитерських виробів. Дослідження сприятиме розвитку підприємництва в цій галузі, збільшенню прибутковості та популярності міні-кондитерських виробів серед споживачів. Структура та обсяг роботи. Магістерська кваліфікаційна робота викладена на 85 сторінках, містить три розділи, вступ, висновки та список використаних джерел.uk_UA
dc.description.sponsorshipФакультет аграрного менеджментуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбізнес-планuk_UA
dc.subjectінвестиційний планuk_UA
dc.subjectміні-кондитерськаuk_UA
dc.subjectbusiness planuk_UA
dc.subjectinvestment planuk_UA
dc.subjectmini-confectioneryuk_UA
dc.titleБізнес-план відкриття міні кондитерськоїuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorАлексеєва, К.-
thesis.degree.departamentВиробничого та інвестиційного менеджментуuk_UA
thesis.degree.specialty073 «Менеджмент»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ustavytskyi_Mahisterska_Biznes-plan_vidkryttia_mini_kondyterskoi.pdf2.91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.