Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/558
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевчук, І.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-31T08:57:39Z | - |
dc.date.available | 2022-05-31T08:57:39Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Шевчук І.Ю. Біотехнологічні особливості Salvia hispanica L. : дипломна робота ... магістра : 162 «Біотехнологія та біоінженерія» / Шевчук І.Ю. - Київ, 2021. – 67 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/558 | - |
dc.description.abstract | Факультет Захисту рослин, біотехнологій та екології | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | Salvia hispanica L. | uk_UA |
dc.title | Біотехнологічні особливості Salvia hispanica L. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Екологічна біотехнологія та біоенергетика" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shevchuk_I_Iu_2021_m.pdf | 2.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.