Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/558
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчук, І.Ю.-
dc.date.accessioned2022-05-31T08:57:39Z-
dc.date.available2022-05-31T08:57:39Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШевчук І.Ю. Біотехнологічні особливості Salvia hispanica L. : дипломна робота ... магістра : 162 «Біотехнологія та біоінженерія» / Шевчук І.Ю. - Київ, 2021. – 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/558-
dc.description.abstractФакультет Захисту рослин, біотехнологій та екологіїuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectSalvia hispanica L.uk_UA
dc.titleБіотехнологічні особливості Salvia hispanica L.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Екологічна біотехнологія та біоенергетика" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shevchuk_I_Iu_2021_m.pdf2.28 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.