Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/698
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостандов, Д.Р.-
dc.date.accessioned2022-08-02T09:24:49Z-
dc.date.available2022-08-02T09:24:49Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКостандов Д.Р. Удосконалення системи управління персоналом ресторанного підприємства (виконану за матеріалами ресторану «Даймонд Лаундж» м. Київ) : дипломна робота ... магістра : 073 «Менеджмент» / Костандов Д.Р. - Київ, 2021. – 105 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/698-
dc.description.abstractННІ неперервної освіти і туризмуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсистема управлінняuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.titleУдосконалення системи управління персоналом ресторанного підприємства (виконану за матеріалами ресторану «Даймонд Лаундж» м. Київ)uk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБардаш, С.В.-
thesis.degree.departamentготельно-ресторанної справи та туризмуuk_UA
thesis.degree.specialty073 «Менеджмент»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Управління туристичним і готельно-ресторанним бізнесом" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kostandov_D_2021_m.pdf3.41 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.