Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/928
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГреськів, С.П.-
dc.contributor.authorСидоренко, Є.О.-
dc.date.accessioned2022-09-13T09:17:00Z-
dc.date.available2022-09-13T09:17:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГреськів С.П., Сидоренко Є.О. Формування якості плодів яблук та продуктів перероблення залежно від елементів технології вирощування : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Греськів С.П., Сидоренко Є.О. - Київ, 2021. – 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/928-
dc.description.abstractФакультет агробіологічнийuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяблуняuk_UA
dc.subjectплодиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбіохімічний складuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectзміниuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.titleФормування якості плодів яблук та продуктів перероблення залежно від елементів технології вирощуванняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorМазур, Б.М.-
thesis.degree.advisorВойцехівський, В.І.-
thesis.degree.departamentсадівництва ім. проф. В.Л. Симиренка, технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесикаuk_UA
thesis.degree.specialty201 «Агрономія»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Агрономія" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sidorenko_E+Greskiv_P_2021_m.pdf3.22 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.