Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/928
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Греськів, С.П. | - |
dc.contributor.author | Сидоренко, Є.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T09:17:00Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T09:17:00Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Греськів С.П., Сидоренко Є.О. Формування якості плодів яблук та продуктів перероблення залежно від елементів технології вирощування : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Греськів С.П., Сидоренко Є.О. - Київ, 2021. – 88 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/928 | - |
dc.description.abstract | Факультет агробіологічний | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | яблуня | uk_UA |
dc.subject | плоди | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | біохімічний склад | uk_UA |
dc.subject | переробка | uk_UA |
dc.subject | зміни | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.title | Формування якості плодів яблук та продуктів перероблення залежно від елементів технології вирощування | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Мазур, Б.М. | - |
thesis.degree.advisor | Войцехівський, В.І. | - |
thesis.degree.departament | садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка, технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 201 «Агрономія» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Агрономія" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sidorenko_E+Greskiv_P_2021_m.pdf | 3.22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.