Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1014
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКосмак, Д.В.-
dc.date.accessioned2022-09-21T06:37:39Z-
dc.date.available2022-09-21T06:37:39Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКосмак Д.В. Удосконалення технології риборослинних снеків : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Космак Д.В. - Київ, 2021. – 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1014-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукціїuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрибні хребтиuk_UA
dc.subjectтопінамбурuk_UA
dc.subjectснекиuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.titleУдосконалення технології риборослинних снеківuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлободянюк, Н.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kosmak_D_2021_m.pdf3.08 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.