ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021 : [9] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировиниВолхова, Т.В.
2021Удосконалення технології рибних рулетів гарячого копченняТкачук, О.О.
2021Удосконалення технології мусових продуктів з гідробіонтівСемененко, Т.С.
2021Удосконалення технології рибних зразівРогожина, А.С.
2021Удосконалення технології рибних формованих напівфабрикатів з використанням пивної дробиниОдновол, Є.Б.
2021Удосконалення технології риби холодного копчення типу «Кіпперс»Кислиця, Я.О.
2021Удосконалення технології риборослинних снеківКосмак, Д.В.
2021Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировиниКолесник, Н.В.
2021Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировиниЧава, К.П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9