Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1015
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКислиця, Я.О.-
dc.date.accessioned2022-09-21T06:40:41Z-
dc.date.available2022-09-21T06:40:41Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКислиця Я.О. Удосконалення технології риби холодного копчення типу «Кіпперс» : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Кислиця Я.О. - Київ, 2021. – 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1015-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкопчена рибаuk_UA
dc.subjectпряно-ароматичні добавкиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології риби холодного копчення типу «Кіпперс»uk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorМенчинська, А.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kyslytsia_Ia_2021_m.pdf3.07 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.