Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1016
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдновол, Є.Б.-
dc.date.accessioned2022-09-21T07:04:07Z-
dc.date.available2022-09-21T07:04:07Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОдновол Є.Б. Удосконалення технології рибних формованих напівфабрикатів з використанням пивної дробини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Одновол Є.Б. - Київ, 2021. – 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1016-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectчервонопіркаuk_UA
dc.subjectпивна дробинаuk_UA
dc.subjectрибні формовані напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології рибних формованих напівфабрикатів з використанням пивної дробиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлободянюк, Н.М.-
thesis.degree.advisorІванюта, А.О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Odnovol_Ie_2021_m.pdf2.62 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.