Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1018
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСемененко, Т.С.-
dc.date.accessioned2022-09-21T07:09:38Z-
dc.date.available2022-09-21T07:09:38Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСемененко Т.С. Удосконалення технології мусових продуктів з гідробіонтів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Семененко Т.С. - Київ, 2021. – 98 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1018-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмусuk_UA
dc.subjectкреветкиuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.titleУдосконалення технології мусових продуктів з гідробіонтівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorМенчинська, А.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Semenenko_T_2021_m.pdf3.67 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.