Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1019
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачук, О.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-21T07:12:55Z | - |
dc.date.available | 2022-09-21T07:12:55Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ткачук О.О. Удосконалення технології рибних рулетів гарячого копчення : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Ткачук О.О. - Київ, 2021. – 91 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1019 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | гаряче копчення | uk_UA |
dc.subject | скумбрія | uk_UA |
dc.subject | рибні рулети | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології рибних рулетів гарячого копчення | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Слободянюк, Н.М. | - |
thesis.degree.advisor | Іванюта, А.О. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tkachuk_O_2021_m.pdf | 3.04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.