Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1019
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачук, О.О.-
dc.date.accessioned2022-09-21T07:12:55Z-
dc.date.available2022-09-21T07:12:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТкачук О.О. Удосконалення технології рибних рулетів гарячого копчення : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Ткачук О.О. - Київ, 2021. – 91 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1019-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгаряче копченняuk_UA
dc.subjectскумбріяuk_UA
dc.subjectрибні рулетиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології рибних рулетів гарячого копченняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлободянюк, Н.М.-
thesis.degree.advisorІванюта, А.О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tkachuk_O_2021_m.pdf3.04 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.