Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолхова, Т.В.-
dc.date.accessioned2022-09-21T07:23:41Z-
dc.date.available2022-09-21T07:23:41Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВолхова Т.В. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Волхова Т.В. - Київ, 2021. – 147 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1020-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectчорнила каракатиціuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectварені ковбасні виробиuk_UA
dc.subjectжирнокислотний складuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.titleУдосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorГолембовська, Н.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Volkhova_T_2021_m.pdf5.75 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.