Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1026
Назва: Наукове обґрунтування та розробка технології м'ясних напівфабрикатів з використанням "SousVide"
Автори: Джафаров, Р.Ф.
Науковий керівник: Штонда, О.А.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: SousVide;напівфабрикати;технологія;показники якості
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Джафаров Р.Ф. Наукове обґрунтування та розробка технології м'ясних напівфабрикатів з використанням "SousVide" : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Джафаров Р.Ф. - Київ, 2021. – 74 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1026
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dzhafarov_R_2021_m.pdf2.64 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.