Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1026
Назва: | Наукове обґрунтування та розробка технології м'ясних напівфабрикатів з використанням "SousVide" |
Автори: | Джафаров, Р.Ф. |
Науковий керівник: | Штонда, О.А. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | SousVide;напівфабрикати;технологія;показники якості |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Джафаров Р.Ф. Наукове обґрунтування та розробка технології м'ясних напівфабрикатів з використанням "SousVide" : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Джафаров Р.Ф. - Київ, 2021. – 74 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1026 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dzhafarov_R_2021_m.pdf | 2.64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.