Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1037
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрібова, І.В.-
dc.date.accessioned2022-09-21T10:50:39Z-
dc.date.available2022-09-21T10:50:39Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГрібова І.В. Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ТОВ «Віньковецький сирзавод» Хмельницької обл. : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Грібова І.В. - Київ, 2021. – 113 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1037-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсир твердийuk_UA
dc.subjectсистема управління безпечністю харчових продуктівuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectкритична контрольна точкаuk_UA
dc.subjectнебезпечний чинникuk_UA
dc.subjectкоригувальні діїuk_UA
dc.subjectзаходи моніторингуuk_UA
dc.subjectпастеризаціяuk_UA
dc.titleРозроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ТОВ «Віньковецький сирзавод» Хмельницької обл.uk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorПрядко, О.А.-
thesis.degree.advisorРозбицька, Т.В.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hribova_I_2021_m.pdf3.79 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.