ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021
: [11]
Головна сторінка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Розроблення елементів системи менедженту якості згідно вимог ДСТУ ISO 9001 в умовах ТОВ «ІНТЕРСЕРТ-ГАРАНТ ГРУП», м. Київ | Сидорчук, І.В. |
2021 | Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості | Смульський, Д.В. |
2021 | Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ТОВ «Віньковецький сирзавод» | Савчук, Д.С. |
2021 | Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах Центру закладів харчування НУБіП України | Ракова, Д.В. |
2021 | Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними | Остролуцька, К.В. |
2021 | Розроблення процедур верифікації НАССР в умовах ПрАТ «Миронівська птахофабрика» | Курочка, А.В. |
2021 | Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ТОВ «Віньковецький сирзавод» Хмельницької обл. | Грібова, І.В. |
2021 | Розроблення системи управління безпекою та гігієною праці в умовах підприємства ТОВ «Перший столичний хлібозавод» | Фесенко, В.В. |
2021 | Розроблення елементів системи комплексного забезпечення сільськогосподарського виробництва в умовах ТОВ «Нікдарія» | Чечітко, В.І. |
2021 | Аналіз вимог до оцінювання відповідності та розроблення процедури в умовах ТОВ «Інвестком», м. Київ | Чабанова, А.О. |
2021 | Розроблення процедури верифікації НАССР в умовах ТОВ «Сільпо-Фуд» | Антонів, А.Д. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11