Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1039
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОстролуцька, К.В.-
dc.date.accessioned2022-09-21T10:58:33Z-
dc.date.available2022-09-21T10:58:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОстролуцька К.В. Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Остролуцька К.В. - Київ, 2021. – 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1039-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectстандартuk_UA
dc.subjectхарчове виробництвоuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjectрибна промисловістьuk_UA
dc.subjectуправління ризикамuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.titleАналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління нимиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлива, Ю.В.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ostrolutska_K_2021_m.pdf2.72 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.