Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1040
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРакова, Д.В.-
dc.date.accessioned2022-09-21T11:01:32Z-
dc.date.available2022-09-21T11:01:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРакова Д.В. Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах Центру закладів харчування НУБіП України : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Ракова Д.В. - Київ, 2021. – 107 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1040-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectСУБХПuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectпрограми передумовиuk_UA
dc.subjectпроцедуриuk_UA
dc.subjectінструкціїuk_UA
dc.titleРозроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах Центру закладів харчування НУБіП Україниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorАдамчук, Л.О.-
thesis.degree.advisorРозбицька, Т.В.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rakova_D_2021_m.pdf3.4 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.