Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1040
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ракова, Д.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-21T11:01:32Z | - |
dc.date.available | 2022-09-21T11:01:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ракова Д.В. Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах Центру закладів харчування НУБіП України : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Ракова Д.В. - Київ, 2021. – 107 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1040 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | СУБХП | uk_UA |
dc.subject | НАССР | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | програми передумови | uk_UA |
dc.subject | процедури | uk_UA |
dc.subject | інструкції | uk_UA |
dc.title | Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах Центру закладів харчування НУБіП України | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Адамчук, Л.О. | - |
thesis.degree.advisor | Розбицька, Т.В. | - |
thesis.degree.departament | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rakova_D_2021_m.pdf | 3.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.