Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1041
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавчук, Д.С.-
dc.date.accessioned2022-09-21T11:05:27Z-
dc.date.available2022-09-21T11:05:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСавчук Д.С. Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ТОВ «Віньковецький сирзавод» : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Савчук Д.С. - Київ, 2021. – 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1041-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectналежна виробнича практикаuk_UA
dc.subjectбезпечність продукціїuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectзаходи GMPuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.titleРозроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ТОВ «Віньковецький сирзавод»uk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorПрядко, О.А-
thesis.degree.advisorРозбицька, Т.В.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Savchuk_D_2021_m.pdf2.61 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.