Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1042
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСмульський, Д.В.-
dc.date.accessioned2022-09-21T11:10:02Z-
dc.date.available2022-09-21T11:10:02Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСмульський Д.В. Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Смульський Д.В. - Київ, 2021. – 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1042-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсистема екологічного менеджментуuk_UA
dc.subjectISO 14001uk_UA
dc.subjectекологічна безпекаuk_UA
dc.subjectSWOT-аналізuk_UA
dc.subjectекологічний ризикuk_UA
dc.subjectстейкхолдерuk_UA
dc.subjectаварійна ситуаціяuk_UA
dc.subjectпідприємство харчової промисловостіuk_UA
dc.subjectпивна дробинаuk_UA
dc.subjectбіогазuk_UA
dc.titleВдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловостіuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлива, Ю.В.-
thesis.degree.advisorРозбицька, Т.В.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smylskyi_D_2021_m.pdf2.52 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.