Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1130
Назва: Оптимізація штучного осіменіння свиноматок
Автори: Христян, В.О.
Науковий керівник: Грищенко, Н.П.
Кафедра: технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: свиноматка;штучне осіменіння свиноматок
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Христян В.О. Оптимізація штучного осіменіння свиноматок : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Христян В.О. - Київ, 2021. – 51 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1130
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khrystian_V_2021_m.pdf1.58 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.