Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1143
Назва: Порівняльна оцінка продуктивності худоби м’ясних порід
Автори: Кикла, А.А.
Науковий керівник: Носевич, Д.К.
Кафедра: технологій виробництва молока та м’яса
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: оцінка продуктивності;худоба м’ясних порід
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Кикла А.А. Порівняльна оцінка продуктивності худоби м’ясних порід : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Кикла А.А. - Київ, 2021. – 59 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1143
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kykla_A_2021_m.pdf1.8 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.