Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1174
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРубан, І.В.-
dc.date.accessioned2022-10-13T06:59:29Z-
dc.date.available2022-10-13T06:59:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРубан І.В. Технологія виробництва свинини в умовах ПОП «Вікторія» Миколаївської області : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Рубан І.В. - Київ, 2021. – 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1174-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectудосконаленняuk_UA
dc.subjectсхрещуванняuk_UA
dc.subjectсвиноматкаuk_UA
dc.subjectпоросята-сисуниuk_UA
dc.subjectосушувач підстилкиuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва свинини в умовах ПОП «Вікторія» Миколаївської областіuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorЛихач, В.Я.-
thesis.degree.departamentтехнологій у птахівництві, свинарстві та вівчарствіuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ruban_I_2021_m.pdf2.49 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.