Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1174
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рубан, І.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T06:59:29Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T06:59:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Рубан І.В. Технологія виробництва свинини в умовах ПОП «Вікторія» Миколаївської області : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Рубан І.В. - Київ, 2021. – 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1174 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | удосконалення | uk_UA |
dc.subject | схрещування | uk_UA |
dc.subject | свиноматка | uk_UA |
dc.subject | поросята-сисуни | uk_UA |
dc.subject | осушувач підстилки | uk_UA |
dc.subject | продуктивність | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва свинини в умовах ПОП «Вікторія» Миколаївської області | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Лихач, В.Я. | - |
thesis.degree.departament | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ruban_I_2021_m.pdf | 2.49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.