Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1335
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлюсар, А.Т.-
dc.date.accessioned2023-02-07T08:43:52Z-
dc.date.available2023-02-07T08:43:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСлюсар А.Т. Маркетинговий аналіз конкурентоспроможності підприємства громадського харчування : дипломна робота ... магістра : 075 «Маркетинг» / Слюсар А.Т. - Київ, 2021. – 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1335-
dc.description.abstractФакультет аграрного менеджментуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваuk_UA
dc.subjectмаркетингова стратегіяuk_UA
dc.subjectматричний аналізuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.titleМаркетинговий аналіз конкурентоспроможності підприємства громадського харчуванняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorЗбарський, В.К.-
thesis.degree.departamentмаркетингу та міжнародної торгівліuk_UA
thesis.degree.specialty075 «Маркетинг»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Маркетинг" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sliusar_A_2021_m.pdf2.58 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.