Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Маркетингове дослідження ринку рослинних олій | Тригуб, В.С. |
2021 | Формування маркетингової концепції розвитку підприємства (на прикладі ПрАТ «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар») | Сидоренко, Т.О. |
2021 | Маркетинговий аналіз конкурентоспроможності підприємства громадського харчування | Слюсар, А.Т. |
2021 | Управління якістю діяльності підприємства (на прикладі компанії «Lidea») | Семеренко, В.Р. |
2021 | Удосконалення маркетингових технологій просування товару (бренду) в мережі інтернет | Отченко, Е.О. |
2021 | Формування корпоративної соціальної відповідальності підприємств харчової промисловості | Міщанин, І.О. |
2021 | Формування брендів молокопереробних підприємств на ринку молочної продукції | Мельниченко, М.О. |
2021 | Планування маркетингової діяльності підприємства на ринку органічної молочної продукції | Лук’янчук, В.М. |
2021 | Формування у вітчизняного споживача ефективного рекламного образу продукції підприємства (на прикладі ТОВ “Сілвео”) | Кравчук, Н. А. |
2021 | Розробка маркетингової стратегії у вдосконалені асортименту (на прикладі ТМ «Дудляр») | Коротка, Д.А. |
2021 | Оцінка та перспективи розвитку конкурентоспроможності вітчизняних товарів (на прикладі ПАТ «Оболонь») | Гриценко, І. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11