Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1719
Назва: Розроблення та дослідження електроіонізаційної установки для обробки м’ясної продукції
Автори: Борейко, О.О.
Науковий керівник: Червінський, Л.С.
Кафедра: електротехніки, електромеханіки та електротехнологій
Спеціальність: 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Ключові слова: розроблення;дослідження;електроіонізаційна установка;обробка м’ясної продукції
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Борейко О.О. Розроблення та дослідження електроіонізаційної установки для обробки м’ясної продукції : дипломна робота ... магістра : 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / Борейко О.О. - Київ, 2022. – 80 с.
Короткий огляд (реферат): ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1719
Розташовується у зібраннях:ОПП "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Boreiko_Мahisterska_Rozroblennia_ta_doslidzhennia_elektroionizatsiinoi.pdf2.1 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.