Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1786
Назва: Розробка технології напівфабрикатів із м’яса птиці для харчування вагітних жінок
Автори: Есхазай, Д.А.
Науковий керівник: Очколяс О.М.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: напівфабрикати із м’яса птиці;вагітні жінки;спеціальні продукти;функціональні харчові інгредієнти
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Есхазай Д.А. Розробка технології напівфабрикатів із м’яса птиці для харчування вагітних жінок : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Есхазай Д.А. - Київ, 2022. - 76 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1786
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Eskhazai_D_2022_Rozrobka_tekhnolohii_napivfabrykativ.pdf2.25 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.