Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1786
Назва: | Розробка технології напівфабрикатів із м’яса птиці для харчування вагітних жінок |
Автори: | Есхазай, Д.А. |
Науковий керівник: | Очколяс О.М. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | напівфабрикати із м’яса птиці;вагітні жінки;спеціальні продукти;функціональні харчові інгредієнти |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Есхазай Д.А. Розробка технології напівфабрикатів із м’яса птиці для харчування вагітних жінок : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Есхазай Д.А. - Київ, 2022. - 76 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1786 |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Eskhazai_D_2022_Rozrobka_tekhnolohii_napivfabrykativ.pdf | 2.25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.