Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1852
Назва: Бізнес-план виробництва стейків «М’ясна лавка»
Автори: Романишин, Т.В.
Науковий керівник: Шинкарук, Л.В.
Кафедра: виробничого та інвестиційного менеджменту
Спеціальність: 073 «Менеджмент»
Ключові слова: бізнес-план;інвестиції;стейки;проект
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Романишин Т.В. Бізнес-план виробництва стейків «М’ясна лавка» : дипломна робота ... магістра : 073 «Менеджмент» / Романишин Т.В. - Київ, 2022. - 46 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет аграрного менеджменту
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1852
Розташовується у зібраннях:ОПП "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Romanyshyn_T_Мahisterska_Biznes-plan_vyrobnytstva.pdf1.49 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.