Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2055
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогза, А.О.-
dc.date.accessioned2023-09-12T05:53:15Z-
dc.date.available2023-09-12T05:53:15Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБогза А.О. Удосконалення технології пресервів з кільки збагачених фітокомпонентами : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Богза А.О. - Київ, 2022. - 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2055-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрибна сировинаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрибні пресервиuk_UA
dc.subjectфітокомпонетиuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології пресервів з кільки збагачених фітокомпонентамиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлободянюк, Н.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bohza_O_Мahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_preserviv.pdf3.06 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.