ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022 : [12] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Розроблення технології рибного борошна на основі рибної лускиВишневський, М.І.
2022Удосконалення технології рибних січених напівфабрикатів з додаванням нетрадиційної сировиниВасилюта, В.М.
2022Розроблення технології ковбасних виробів з африканського сомаТернова, А.Ю.
2022Розроблення технології снеків із сировини водного походження на основі білкового гідролізату з панцеру креветокТатаренков, О.С.
2022Удосконалення технології рибних паштетів на основі раціонального використання сировиниСапсай, В.Ю.
2022Удосконалення технології рибних напівфабрикатів для харчування дітей дошкільного вікуНагорна, М.В.
2022Удосконалення технології рибних пресервів в соусахМарфич, Е.В.
2022Удосконалення технології кулінарних жельованих продуктів з рибної сировиниЛупина, М.І.
2022Удосконалення технології рибних биточків для дієтичного харчуванняКутова, А.В.
2022Удосконалення технології малосоленого філе оселедця тихоокеанськогоКосяк, О.В.
2022Удосконалення технології гідроколоїдів з використанням малоцінної рибної сировиниКлочко, Ю.В.
2022Удосконалення технології пресервів з кільки збагачених фітокомпонентамиБогза, А.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12