Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2058
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКутова, А.В.-
dc.date.accessioned2023-09-12T06:07:49Z-
dc.date.available2023-09-12T06:07:49Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКутова А.В. Удосконалення технології рибних биточків для дієтичного харчування : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Кутова А.В. - Київ, 2022. - 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2058-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфорельuk_UA
dc.subjectборошно топінамбураuk_UA
dc.subjectборошно амарантаuk_UA
dc.subjectдієтичні биточкиuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.titleУдосконалення технології рибних биточків для дієтичного харчуванняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorМенчинська, А.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kutova_A_Мahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf2.84 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.