Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2058
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кутова, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-12T06:07:49Z | - |
dc.date.available | 2023-09-12T06:07:49Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Кутова А.В. Удосконалення технології рибних биточків для дієтичного харчування : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Кутова А.В. - Київ, 2022. - 90 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2058 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | форель | uk_UA |
dc.subject | борошно топінамбура | uk_UA |
dc.subject | борошно амаранта | uk_UA |
dc.subject | дієтичні биточки | uk_UA |
dc.subject | технологічна схема | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології рибних биточків для дієтичного харчування | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Менчинська, А.А. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kutova_A_Мahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf | 2.84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.