Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2059
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лупина, М.І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-12T06:10:54Z | - |
dc.date.available | 2023-09-12T06:10:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Лупина М.І. Удосконалення технології кулінарних жельованих продуктів з рибної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Лупина М.І. - Київ, 2022. - 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2059 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | рибна сировина | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | кулінарні жельовані продукти | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології кулінарних жельованих продуктів з рибної сировини | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Іванюта, А.О. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lupyna_M_Мahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_kulinarnykh.pdf | 2.33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.