Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2059
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛупина, М.І.-
dc.date.accessioned2023-09-12T06:10:54Z-
dc.date.available2023-09-12T06:10:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЛупина М.І. Удосконалення технології кулінарних жельованих продуктів з рибної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Лупина М.І. - Київ, 2022. - 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2059-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрибна сировинаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectкулінарні жельовані продуктиuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології кулінарних жельованих продуктів з рибної сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorІванюта, А.О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lupyna_M_Мahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_kulinarnykh.pdf2.33 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.